Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Chatelle - 22 mars 2011 07:40


Jag kanske borde fixa fram lite mer musik i min nya dator, en enda låt med Abney Park kanske inte riktigt täcker mitt behov som mest brukar bestå av minst tvåtusen låtar, så har man lite att variera sig emellan. Jag började bli ganska trött på min gamla musik som det var, även om det finns en del jag kan lyssna på i en evighet förstås. Som Dimmu Borgir och In Flames, de tröttnar man inte på. 


 Hursom, det här är fanimig stört. Inte bara en doktorsavhandling i vampyrism, men också en sommarkurs i ämnet?  Jag borde vara glad eftersom det är mitt absoluta favoritämne, men jag kliar mig ändå i skallen och skruvar lite obekvämt på mig. Känns lite som sex på öppen plats. Det blir för offentligt på något vis. Jag kommer tydligt ihåg hur jag inte fick köpa ett datorspel som innehöll vampyrer. Det var en blond storbystad tjej på framsidan som hade pigtails och knytskjorta. Pappa förbjöd mig att köpa spelet, jag kom hem med the Sims istället även om det inte var det som jag ville ha. Jag laddade ner spelet i hemlighet några månader senare bara för att få chansen att prova. 


Det var skamfyllt att ha ett sånt intresse på min tid. Att det nu är någon sorts populärkultur kan jag lugnt acceptera, men en doktorsavhandling känns på något vis som om allt hysch-hysch kommer ut på en gång och det gör mig nervös ärligt talat.  Eftersom jag var den ende som hade det här intresset känns det ganska löjligt hur någon kan prata om det nu och inte bli utskrattad. Det är nog det som gnager mest. Jag mötte naturligtvis en hel del som hade samma intresse efter ett tag men det var som att jämföra två olika bilar. Det gick inte. Men den här avhandlingen känns bara för rätt på. 

* * *


   

Ovido - Quiz & Flashcards